Фестиваль архітектури та дизайну «Спека»

Фестиваль архітектури та дизайну «Спека»

Три дні традиційного фестивалю архітектури та дизайну були як ніколи яскравими, цікавими і, як завжди, спекотними: презентації, семінари, майстер-класи, круглі столи, відвідування архітектурних майстерень та арт-студій, конкурси і навіть театральні перформанси за участю архітекторів та дизайнерів. Цього року фестиваль продемонстрував свою зрілість - його відрізняла особлива атмосфера професійності та творчості. На фестивалі, окрім дніпропетровських архітекторів, були гості - відомі архітектори, дизайнери та творча молодь з Києва, Харкова, Санкт-Петербурга.

Вперше цього року одним із спонсорів фестивалю виступила компанія ТДВ «СІНІАТ». Директор з маркетингу та продажу Олег Зелений познайомив учасників фестивалю з історією компанії, її досягненнями та планами на майбутнє. Присутні змогли познайомитися з асортиментом продукції компанії «СІНІАТ», а також мали можливість особисто переконатися в конкурентних перевагах таких продуктів, як, наприклад, PLATO Arka READY. Це унікальний гнучкий гіпсокартон товщиною 6,5 мм, попередньо розім'ятий на виробництві за допомогою унікального французького обладнання. Лист згинається до радіуса 300 мм та ідеально підходить для створення різноманітних криволінійних конструкцій в інтер'єрі, таких як арки, колони, фігурні стелі та стіни, гнуті ніші, круглі вікна тощо.

Крім того, учасники фестивалю мали можливість подивитися захоплюючий фільм про завод ТДВ «СІНІАТ» та познайомитися з процесом виробництва гіпсокартону, починаючи з видобутку гіпсу і закінчуючи готовою продукцією на складі.

Участь компанії «СІНІАТ» у фестивалі «СПЕКА» та знайомство з архітектурним середовищем - це перший крок на шляху до побудови довгострокових та плідних відносин з архітекторами і дизайнерами України. Завдяки участі в даному фестивалі, компанія «СІНІАТ» змогла презентувати архітектурній еліті країни успішне підприємство європейського зразка та широкий асортимент продукції. Для багатьох архітекторів було справжнім відкриттям, що на будівельному ринку України існує компанія «СІНІАТ» з такими цікавими рішеннями та високоякісною продукцією, яка допоможе їм створювати комфортні умови для життя та роботи людей.

< Back

 

 

Ефективні інновації

Перевірені рішення

Прагнення до сталого будівництва