Заводу Siniat 6 років

Заводу Siniat 6 років

Новорічний фільм, лазерне шоу, феєрверки позитиву, живий звук та емоції через вінця – так запам’ятається святкування 6-ї річниці Дня заводу компанії СІНІАТ.

У нас безліч планів та задумів, які справдяться тільки завдяки старанній та відданій роботі співробітників СІНІАТ.

Свято 19 грудня у м. Артемівськ підтвердило, що наші співробітники уміють не тільки відмінно виконувати свою роботу, а й відпочивати.

Святкова програма складалася з офіційної частини, під час якої керівництво компанії в особі генерального директора та директора комбінату вимовили привітальну промову, підбили підсумки за пройдешній рік та озвучили плани на наступний рік. Після офіційної частини програма продовжилася лазерним шоу, яке своєю оригінальністю та новизною вразило навіть досвідченого глядача. Концертна частина за участі відомого шоумена, ведучого і талановитого співака Кузьми Скрябіна викликала вибух позитивних емоцій та енергії! На місці не всидів ніхто! І кульмінацією вечора став новорічний фільм! Актори – співробітники компанії СІНІАТ, знімальний майданчик – рідний офіс, тема та ідея фільму – звичайна річ, річниця заводу та Новий рік, спецефекти виконані без участі каскадерів! Після показу фільму номінація на Оскар за кращі головні ролі, за креативність, за невичерпний запас творчості та позитиву наших співробітників забезпечена! Вкотре колеги довели, що вони не тільки професіонали своєї справи, а й чудові майстри художнього жанру!

Після святкування завод ще довго перебував під враженням всього побаченого та почутого. Свято запам’яталося усім. «Сініатівці» подякували Кузьмі Скрябіну та організаторам, хоча й гадки не мали про те, що вони дякували самі собі, адже без їхньої безпосередньої участі та підтримки таке грандіозне шоу не вийшло б!

Вельми вдячні всім!

Ура! СІНІАТ! Ура!

< Back

 

 

Ефективні інновації

Перевірені рішення

Прагнення до сталого будівництва