Будівництво модульних будинків MODODOMUS із застосуванням матеріалів Siniat

Будівництво модульних будинків MODODOMUS із застосуванням матеріалів Siniat

У динаміці розвитку світової будівельної галузі простежується чітка тенденція спрощення і прискорення багатьох процесів. Водночас, показники якості і надійності залишаються непорушним пріоритетом. Ідеологічним фундаментом компанії Siniat є:

  • Безпека
  • Якість
  • Надійність

Об'єднати ці параметри ще й зі скороченими строками здачі об'єкта - завдання не з простих. Команда Siniat знаходиться в постійному пошуку найкращого рішення, одним з яких, є адаптація існуючих і створення новітніх будівельних матеріалів, які зможуть відповідати вимогам і особливостям модульного будівництва - перспективного напряму сучасної будівельної індустрії.

Сучасні технології модульного будівництва і самі проекти модульних будинків дозволяють реалізувати все більше наших напрацювань. Гарним прикладом цього є конструктивні рішення на основі фіброцементних плит Cementex, які ідеально підходять як для внутрішнього, так і для зовнішнього застосування. Плити не бояться вологи і вогню, стійкі до утворення грибка і на 100% складаються з природних матеріалів. Cementex відповідає всім стандартам еко-будівництва.

Компанія Siniat завжди відкрита до пропозицій стосовно партнерства у напрямку модульного будівництва. Найбільший інтерес наших фахівців на ринку України викликав проект MODODOMUS. Ми віримо, що синхронізація на ціннісному рівні стане запорукою довгострокового і продуктивного співробітництва, а також допоможе донести культуру модульного будівництва українському споживачеві.

У технології виробництва MODODOMUS роблять акцент на безпеку, комфорт і привабливих термінах реалізації своїх об'єктів. «Будинок зі сталевим хребтом, який простоїть до 150 років» - саме так характеризує кожен проект модульного будинку генеральний директор компанії. Примітно те, що клієнти компанії отримують готове житло, з повною обробкою і навіть меблями, в термін від 4 до 8 тижнів.

Одним з найважливіших факторів довговічності матеріалів є дотримання не тільки технології їх виробництва, а й технології транспортування, зберігання, а також монтажу матеріалів. Технічні фахівці компанії Siniat супроводжують свої матеріали на всіх етапах роботи з ними, проекти MODODOMUS не стали винятком. Ми дуже відповідально поставилися до технічних вимог, які встановили інженери MODODOMUS. Результатом спільної роботи стала розробка найбільш підходящих вузлів з'єднань для фасадних конструкцій, а також конструкцій всередині каркасу модулів

Зараз для покупців доступні MODODOMUSи різної житлової площі:

  • 48 м2
  • 96 м2
  • 144 м2

Завдяки функції «Step house», щасливі власники можуть у будь-який час збільшити площу свого будинку, приєднавши до нього додаткові модулі. Також, доступний вибір між преміальної та класичної комплектаціями наповнення модульного будинку. У преміальної версії фіброцементними плитами Cementex можна виконати не тільки фасад, але й внутрішні перегородки будинку. Використовуються плити товщиною 10 і 8 міліметрів. У класичній комплектації усі приміщення та перегородки між ними виконані із застосуванням гіпсокартонних систем на основі вологостійкого гіпсокартону PLATÓ AQUASTOP товщиною 12,5 міліметрів, від компанії Siniat. Більш детально з комплектаціями будинків можна ознайомитись на офіційному сайті.

Показово те, що фахівці з MODODOMUS зацікавилися матеріалами компанії Siniat завдяки інформації, яку вони отримали з відеороликів на нашому офіційному YouTube каналі. Ми дійсно дбаємо про те, щоб максимальна кількість корисної інформаці, не тільки про наши матеріали, а й про нашу роботу, була у вільному доступі. Слідкуйте за оновленням наших соціальних мереж і ви дізнаєтеся ще більше про застосування матеріалів компанії Siniat

< Back

 

 

Ефективні інновації

Перевірені рішення

Прагнення до сталого будівництва