Результати проекту "Чисті наміри"

РЕЗУЛЬТАТИ ПРОЕКТУ "ЧИСТІ НАМІРИ"

Небайдужий бізнес: у Чернівцях на кошти, зібрані з кампанії «Чисті наміри будують Україну» від SINIAT, було відремонтовано актовий зал гімназії

Експерт будівельного ринку компанія SINIAT ініціювала акцію, завдяки якій кожен мешканець Чернівців зміг долучитися до відновлення Чернівецької гімназії №5.

Нещодавно у м. Чернівці завершилася кампанія «Чисті наміри будують Україну», ініціатором якої стала компанія SINIAT. Метою «Чистих намірів» було зібрати необхідні кошти на ремонт Чернівецької гімназії №5. Так, 20 копійок з кожної проданої одиниці продукції у виділених торгових точках SINIAT було перераховано на ремонт актового залу гімназії.

«”Чисті наміри” — це європейські принципи ведення бізнесу, які декларує наша компанія в Україні і до чого закликає інших гравців ринку та звичайних українців. Це наша відкрита українська позиція, прозорий бізнес і чесна комунікація з клієнтами. В цей непростий для країни час український споживач не повинен обмежуватися просто покупкою. Він має розуміти, що за цим стоїть його позиція як громадянина. Купуючи, споживач має не лише перевіряти якість продукту, а й знати походження цього бізнесу, які його цінності, що він робить для суспільства», – прокоментував акцію Директор відділу маркетингу та продажу ТДВ «СІНІАТ» Олег Зелений.

Результатами кампанії «Чисті наміри будують Україну» поділилась директор Чернівецької гімназії № 5 Мінакова Тетяна Георгіївна: «Наша гімназія має 120-річну історію і є архітектурною та історичною пам’яткою країни. Нам приємно, що сучасний бізнес виявив свою небайдужість до наших проблем. Ми отримали необхідні матеріали на ремонт актового залу і успішно завершили всі роботи спільними зусиллями».

Компанія SINIAT уже зарекомендувала себе на вітчизняному будівельному ринку як чесний гравець із проукраїнськими позиціями. SINIAT неодноразово спонсорувала культурно-мистецькі проекти, зокрема фестивалі сучасного мистецтва у Києві, дизайну та архітектури у Дніпрі та ін.

«Ми інвестуємо свій досвід, знання і можливості в розвиток України, прагнемо наблизити вітчизняний бізнес до європейських стандартів, тому ініціюємо та підтримуємо проекти, які допомагають зробити нашу країну міцною та справді незалежною», — розповів про власне бачення підходів до ведення бізнесу в Україні Олег Зелений. — Будучи провідним спеціалістом у сфері сухого будівництва, наша компанія не може ігнорувати потреби освітян щодо покращення стану приміщень багатьох освітніх закладів і намагається привернути увагу всіх гравців будівельного ринку до подібних проблем, закликаючи робити свій внесок у розвиток країни».

Компанія SINIAT є частиною глобального будівельного концерну ETEX, що має представництва по всій Європі, Африці та Південній Америці. Український підрозділ компанії, ТДВ «СІНІАТ», відкрився у 2000 році. Його виробничі потужності зосереджені в м. Бахмут (Артемівськ) Донецької області, де з 2008 року новітній завод з виробництва гіпсокартону та сухих будівельних сумішей дає роботу сотням українців. Вся продукція SINIAT виготовляється в Україні за інноваційними технологіями — методом «закритого видобутку» гіпсу з найменшим впливом на довкілля і відповідає екологічному стандарту будівельної галузі UA.08.002.402, визнаному в Європі.

< Back

 

 

Ефективні інновації

Перевірені рішення

Прагнення до сталого будівництва